torstai 28. marraskuuta 2013

Pari asukuvaa...

...oikeastaan paitakuvia. Sain pari kuukautta sitten tilaamani paidan EMP:ltä vasta nyt. Postipoika sen toi oikein ovelle asti. :-) Pakettia avasin jännityksellä, koska en muistanut mitä olin tilannut. :-D 



Se on tuollainen normaalin paita, mutta ihanan tuntuinen päällä! Parasta on hihoissa ja paidan alareunassa resorit. Hintaa oli sellaset 30e postikulujen kanssa. Värikin oli sellainen mikä pitikin. :-) 


Kuvan laatu nyt on mitä on, koska pikkusiskolle annoin kameran...

Sisko ja sen kihlattu on nyt yötä meillä ollut kolme päivää. Ollaan pelattu, juteltu ja kaikkea muuta mukavaa. :-) Piti tänään oikein tehdä kunnon postaus ja ottaa paljon kuvia, mutta arvaa ehdiinkö. Aloitin muuten sellaisen kulttuuri kurssi homman! Ryhmähenki oli rentoa, ja oli kivaa tekemistä (niin siis ensimmäisenä päivänähän vain syötiin) Aletaan kuulemma kierrellä kaikissa paikoissa, joissa on muusikoita, elokuvantekijöitä yms. :-) Näyttelemistäkin kuulemma on tiedossa. Kerrankin jotain tällästä kauhavalla!



Mutta hei te kaikki bloggaajat! HUOM! Linkatkaa mulle blogejanne joita lukea näinä tylsinä talvipäivinä. :) Ja samalla voitte ehdottaa seuraavaa postausta jos haluatte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti