maanantai 17. maaliskuuta 2014

Mikä sen parempaa kuin mökkeily?


Joni tosiaan sai päähänpiston eilen herättyään, että lähdetään lappajärvelle. No äkkiä aloin laittaa tavaroita kasaan ja stressi käyrä kyllä meinas alkaa kohoamaan. Onneksi tultiin vain yhdeksi yöksi, ettei loppujen lopuksi tavaraa edes paljoa tullut. Turbo nyt jäi kotia. Onneksi se kyllä yhden yön yksinkin pärjää. Kauppaan meidän piti mennä ostamaan ruokaa, niin päätettiin sitten käydä Lappajärvellä, ettei Kauhavalla kauempaa tarvinnut olla. No enhän minä puupääpässi muistanut että täälä kaupat menee kiinni parituntia aiemmin mitä Kauhavalla, fail :D 



Arvatkaa vaan oliko kylmä, kun täälä sisälläkin näytti vain viittä astetta? Hrrr. Joni meni heti lämmittämään kun minä istuin pienen lämmittimen edessä silläaikaa :D Luntakin täälä oli enemmän kuin kauhavalla. Timi nautti ainakin lumesta, kun huomas kuinka paljon sitä oli. 



Ystäviä saapui sitten kyläilemään illalla :) Tässä jonkun aikaa istuskellessa Joni pisti saunan lämpenemään. Mentiin Jonin kanssa saunomaan, ja illan päätteeksi tehtiin lämpöisiäleipiä. ;)

Tänään tiedossa leffailta (jos mennäänkin vasta huomenna kotiin) ja herkuttelua. :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti